Naturnära lägenheter på Ljusterö

På Ljusterö bygger vi nu 111 hyreslägenheter. Här finns närhet till naturen men utan att göra avkall på sådant som är viktigt för att göra vardagen enklare.

 

Lägenheterna ligger intill Ljusterö Torg med matbutik, cafe, restauranger, apotek- och systembolagsombud, butiker och diverse närservice. I närområdet finns dessutom för- och grundskola, bibliotek, badplatser, strövområden, kyrka samt fritidsaktiviteter som golf, tennis och jakt.

 

Behöver man lämna ön så ligger busshållplatsen 30 m från lägenheterna och det tar ca 1h 30 min att åka kommunalt till T-centralen i Stockholm. För den som har bil kommer det även att finnas parkeringsplatser att hyra i anslutning till lägenheterna.

Läge

Ljusterö ligger i Österåkers kommun, ca 1 timme med bil från centrala Stockholm. Det bor runt 40 000 sommargäster och 3 500 åretruntboende på ön. För att komma hit tar du bilfärjan från Östanå. Turtäthet i högtrafik är 10–20 minuter. Med kollektivtrafik tar det ca 90 minuter till T-centralen i Stockholm. Busshållplatsen ligger 50 meter från fastigheten.

Sök lägenhet hos oss

Lägenhetsstorlekar
Hyra 2rok, 44 BOA

Fakta

 

Bostadstyp: Lägenhet

Upplåtelseform: Hyresrätt

Antal rum: 2–3

Storlek: 38-84 kvadrat

Antal bostäder: 111

Inflytt från: Sommaren 2023

Adress: Mellansjö, Ljusterö

Anmäl intresse

    Jag är intresserad av*: 1 rum och kök2 rum och kök3 rum och kök

     

    © 2023 LJUSTERÖ Fastigheter